897080.jpg

Kansakunnan parhaat sanasepot ovat suuren jutun jäljillä, nyt he ovat paljastaneet, että istuva tasavallan presidentti on ollut entisen DDR:n suomalaisessa tunnustamiskomiteassa mukana.

Entisen Itä-Saksan kammottavasta menneisyydestä nousee yhä uudenlaisia ennen tietämättömiä asioita sekä suomalaisten yhteyksistä entisen DDR:n salaisen palvelun edustajiin.

 

Vain on se presidenttikin levittänyt DDR:n propagandaa ja nyt vasta paljastatte asian, en olisi äänestänyt häntä presidentin vaalissa vai olisiko Salttu ollut parempi vaihtoehto? Mutta mitä luurankoja Salttu piilottelee? Nyt olisi Saltun entisten typyjen syytä tulla esiin kertomaan totuus miehestä, joka pyrkii Tasavallan Presidentiksi seuraavissa pressan vaaleissa, ettei äänestäjiä erehdytetä kun he käyvät äänestyskoppiin äänestämään.

 

Poliitikkojen menneisyydenkaapit auki ja perustakaa se totuuskomitea heti, Herra Pääministeri. Suomalaiset saavat näppyjä siitä, että Stasin miehet ovat mellastaneet Suomen nykyisten kärkipolitiikkojen pakeilla.

 

Sanaseppojen jutunaiheet saavat entistä irvokkaampia käänteitä mutta he tekevät TUTKIVAA JOURNALISMIA kun mm. Alma Median Helsingin toimitus on pengastanut DDR:n tunnustamiskomitean asiakirjat läpi. Tutkimuksen tulos oli hämmästyttävä, istuva pressa oli ollut mm. em. komitean kokouksissa seitsemän kertaa…seitsemän kertaa!! Mitä niissä kokouksissa oli juonittu? Sitä tutkiva toimittajakunta ei ole vielä paljastanut.

 

[1]Aamulehti tietää kertoa, että ko. komitea oli vastustanut mm. Suomen virallista ulkopolitiikkaa. Mitä tekee Supo (Suojelupoliisi), onko sillä merkittävää aineistoa hallussaan totuuskomiteaa varten? Mitä totuuksia tulevaisuus tuokaan kansalaisten nähtäväksi ja kuultavaksi vallassa olevista poliitikoista.

 

Mitä paljastuu neuvostokommunismin agenttien ajoilta kun suomalaiset olivat ahkeraan tekemissä veli venäläisen kanssa Tehtaankadulla Suomessa ja Moskovassa. Laajeneeko tämä totuuden etsintä myös yhteiskunnallisesti aktiivisiin kansalaisiin kun nämä poliitikot on ensi narautettu oletetusta luvattomasta toiminnasta vieraan vallan edustajien kanssa.

 

Jumanstukka nyt muistin, meitsi on ollut opiskeluaikoina käymässä Viron Tallinnassa silloin kuin se oli Neuvostoliiton miehittämä. Vierailulla tapasimme Marxilais-leniniläisen Yliopiston opettajia ja käydyn keskustelun on täytynyt vuotaa Suomen Supon korviin vai onko? Mutta tunnustan julkisesti ilman totuuskomiteaa, että vastustin opettajien yksisilmäistä näkemystä maailman yhteiskuntajärjestyksestä, no niin se on siinä! Kyllä helpotti kun vihdoin sain puretuksi ja tunnustetuksi, näin julkisesti, tämän vuosia traumaattisesti mieltäni painaneen asian.


[1] http://www.aamulehti.fi/teema/stasi/

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />