Suomen lyhyessä kesässä on monenlaisia tapahtumia ja alkukesä huipentuu juhannukseen moniko nykyään tietää, että sillä on myös kristillinen tausta. Ei monikaan kun ympäri Suomen örvelletään kuin viimeistä päivää ja kossu virtaa. Viikatemies myös korjasi ennätysmäisen sadon taas jälleen tämän vuoden juhannuksena.

 

Monenlaista keskikesänjuhlaa vietetään lyhyessä kesäjaksossa, jolloin niitä voidaan järjestää koivupuun katveessa tai järvien rannoilla. Eräillä juhlilla örvelti eräs pikkutähtönen, mm. Idols-juontajana tunnettu, joka oli ns. juhlanjuontaja. Tämä tähtönen sinkoili kesken juonnon ilmoille laatusanoja naisen sukupuolielimistä sekä kävi erään povipommin ahteriin kiinni kuin sikalimppuun tuhatpäisen yleisön edessä.

 

Suuren maailman tähtönen oli tullut näyttäytymään karnevaaliyleisölle, hän on ns. näyttelijä eräästä amerikkalaisesta saippuaoopperasta. Mitä muuta merkittävää tämä blondi on saanut aikaan, ei ainakaan minun tietooni ole tullut, että hänellä olisi ollut merkittäviä elokuvarooleja. Mieleeni tuli takavuosien muotoblondi, joka vieraili Suomessa mutta hän sentään sai aikaiseksi muutaman soinnun viulun soitolla. Ellei tälle nyt vierailleelle muotoblondille nyt ansioksi lasketa sitä, että nainen on esiintynyt [1]kaksitoista kertaa miestenlehti Playboyn sivuilla silikoneineen.

 

Naisen isä on kuulemma ylpeä siitä, että kun hän luonut uran (?) ihan itse. Voi pyhä yksikertaisuus täytyy isällä hölskyä päässä kun on ylpeä tyttären intiimipaikkojen esittelystä lehtien palstoilla. Mikä tarkoitus tällaisella tähtösen vierailulla on?

 

Mitä erityistä annettavaa tällaisella henkilöllä on juhannusjuhlissa, joka näyttäytyy yleisölle mutta ei osaa muuta kuin kujertaa muutaman sanan katsomolle englanninkielellä tai ulkoa opetellun suomenkielisen sanan. No juhannusjuhlissa ei nyt olla kiinnostuneita yhteiskunnallisesta sanomasta mutta olisi nyt edes laulanut tai esittänyt jonkun instrumenttikappaleen! En tiedä ei varmaan osaa muuta kuin näyttää muotojaan.

 

Ennen Suomeen tuloaan tämä blondi oli lähettänyt presidentille kirjeen ilmoittamalla vastustavansa turkiselinkeinoa. Mutta Suomen turkiselinkeino on toistaiseksi laillista toimintaa kun kettutytöt ja-pojat eivät ole saaneet sitä lopetettua turkistarhaiskuilla.

 

Jään odottamaan blondipimun uusia merkittäviä yhteiskunnallisia keskustelun avauksia maailman menosta. Luultavasti ne kantautuvat tiedotusvälineiden kautta tänne pohjoisille perukoille. Vai jäänevätkö merkittävät keskustelun avaukset keikistelyksi keltaisenlehdistön palstoille?