<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

(Korjattu teksti)

Ammattiliitoilla on pitkät perinteet liittolehtien teosta ja ne edustavat työntekijöiden "ääntä". Lehtien uutiset ja kirjoitukset lähtevät jäsenkunnan edunvalvonnan näkökulmasta. Ammattiliitoissa on erilaisia näkökulmia edunvalvonta asioihin ja muuhun yhteiskunnalliseen menoon. Lehdeltä edellytetään tasapuolisuutta eri ajattelutapojen välillä. Liitoissa käydään myös vaaleja kuten muussakin yhteiskunnallisessa toiminnassa kun erilaiset järjestöt ovat teoriassa toimintaperiaatteeltaan demokraattisia ja hallinto valitaan vaaleilla.

Liiton lehden viimeinen numero oli täynnä piiloviestejä, jotka tukevat vasemmistoliiton aatesuunnan vaalitavoitteita ja ehdokkaita edustajakokousvaaleissa. Lehden toimitusaatteessa on jokin pahasti vialla tai se on valjastettu piilotetusti ja tarkoituksellisesti vasemmistoryhmän vaalityöhön. Samalla uutisjutuissa siteerataan tai esitellään kuvatoimituksellisin keinoin vasemmistoryhmän ehdokkaita totuudentorvina ja heillä on ryhmän nimenä Elintarviketyöläinen – Elintarviketyolainen.com viimeinen sana viitta kaiketi ryhmän nettisivuihin. Mitä nimi sitten kertoo piiloviestinä sen, että todelliset aatteet on piilotettu yleisesti hyväksytyn nimen taakse ja kerää liikkuvat mahdolliset äänestäjät oikeaan laariin.

 

Kummallista on, että Elintarviketyöläinen – Elintarviketyolainen.com ryhmän nokkamiehet eivät sano sitä reilusti, että ryhmää vetää ja aatteellisena ytimenä toimii Vasemmistoliiton aatteen omaksuneet henkilöt. Varmasti ryhmässä on kirjavajoukko erilaisia aatesuuntia niin kuin myös toisessa vaaliliitossa Uudistava Vaihtoehto – Sitoutumattomat ja Demarit. Molemmissa ryhmissä on sitoutumattomia enimmäkseen mutta on muutamia, jotka ovat puolueen jäseniä, kuten minä sos.dem. puolueen.

 

P.S. Eivätkö vasemmistolaiset ole ylpeän-nöyriä aatteestaan kun se piilotetaan sanaparien tai enemmistöryhmä nimikkeen alle. Minä olen ylpeän-nöyrä siitä, että olen omaksunut sosialidemokraattisen arvomaailman enkä häpeä sitä julkisesti sanoa.