<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

1848097.jpg

Sanomalehtien Ilkan ja Pohjalaisen (ilmestyvät Pohjanmaalla) tv-ohjelma kolumnisti a`la Korpi on sitten palannut lomalta mutta lomailu ei ole tehnyt tehtäväänsä kun kommentit jatkuvat kärttyisän pohjalaisakan tapaan.

 

Pohjanmaan akka menee viimeisessä kolumnissaan niin pitkälle, että kirjoittelu on henkilökohtaista herjausta mm. uimari Michael Phelpsin kohdalta. Phelps onneksi ei todennäköisesti ymmärrä suomenkieltä ja eikä lue sanomalehti Ilkkaa.

 

Mutta mikäli lukisi, niin todennäköisesti a´la Korpi joutuisi maksamaan muhkeat korvausdollarit kunnianloukkauksesta. Naisen kirjoittama teksti Ilkka-lehdessä (<?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />23.8.08) on ulkonäkörasismia, johon toimittajan titteliä käyttävän henkilön ei tulisi sortua.

 

Todennäköisesti tämä takakireä retoriikan harrastaja käy tulevien televisio-ohjelmien kimppuun jälleen suurella antaumuksella kun syksyllä ruutuihin tulee lisää hänen henkistä mielentilaa ärsyttäviä ohjelmia.

 

Suosittelisin em. lehtien päätoimittajille, että he harkitsisivat tämän ”sanataiteilijan” siirtoa muihin tehtäviin. Hän ei selviä eläkkeelle toimittajan tehtävistä koska televisio-ohjelmat tuottavat kolumnistille näin kovia paineita.